Banke ne žele da znate ovo! Postanite bogati tajkun ulaganjem na pravi način!

by Tamara

Kako ste zadovoljni uslugom svoje banke? Koliko vam skidaju novca za svoje usluge? Mesečno održavanje, naknade za dozvoljni minus, naknade za čekove, kreditne kartice, plus neki troškovi za koje ne znate ni šta predstavljaju. Kada pričate sa službenikom u banci, imate osećaj kao da vam govori kineski.

Navodno se novac može zaraditi ako oročite izvesnu sumu. Međutim, ta zarada je toliko mala, da je skoro i zanemarljiva.

„U banci imam nekoliko hiljada evra koje ne diram, stoje tamo za ‘ne daj Bože’, ali ne dobijem ni 20 evra godišnje od toga“, rekla je za BBC na srpskom Marija Živković, PR ekspret.

Banke trče oko vas kad treba da vam uzmu novac, a kad treba oni vama da daju nešto zauzvrat, onda imaju krokodila u džepu. Zamislite, štedite kod njih toliki novac, a ne dobijate ni 20 evra! Zaradu koju imaju od vas obrću po raznim fondovima, a vama ne dozvoljavaju da zaradite na svojoj pošteno stečenoj ušteđevini.

Čemu onda štednja u banci? Zar nije bolje štedeti ,,u slamarici“?

Pa nije! Novac vam je dostupan i mami vas da okrnjite svoju gomilu, pogotovo danas kada su se troškovi života višestruko podigli. Nešto vam se pokvari u kući od aparata, vi ćete odmah uzeti pare od svoje ušteđevine i tada već načinjete gomilu. ,,Samo da pozajmim, pa ću vratiti!“. Ali nikad ne vratite, zar ne?

Ako ste imali neku ušteđevinu u dinarima, računajte da mu je inflacija koja vlada poslednjih meseci smanjila vrednost. Vidite i sami koliko je sve poskupelo. Najbolje rešenje jeste da sav taj novac pretvorite u stabilnu valutu.

Kako biste reagovali kada biste saznali da možete svoj novac pretvoriti u stabilnu valutu, koja svakodnevno raste, a da pri tom možete i zaraditi na fiksnoj godišnjoj kamati?

Sigurno pomišljate da je to nemoguće i da su takve stvari dostupne samo tajkunima. Vidite, tu grešite, itekako je moguće. Nakon što vam otkrijemo ovu metodu, shvatićete da veoma lako i vi možete postati bogati investitor.

To će vam omogućiti Celsius!

Ne, ne mislimo na Celsius, jedinicu za merenje temperature, već Celsius platformu za čuvanje novca. Štedeći novac na Celsiusu, dobijate i kamatu koja uvećava vašu ušteđevinu.

Dostupan je svakom na korišćenje, bez obzira da li ste student, penzioner, preduzetnik, milioner… Celsius nije samo privilegija bogatih.

Uložite novac na ovoj platformi i zaradite od sopstvene kamate, koja ide i preko 10% godišnje. Koja banka vam je ponudila ovako dobar dil?

Zarada od kamate – sledeće godine u ovo vreme, možete imati preko 10% veću sumu od uložene

Kada prebacite novac na Celsius, on ga pretvara u kriptovalute. Sami možete odrediti koje, jer Celsius pokriva sve legalne i popularne kriptovalute. Korisnici najviše vole poznati Bitcoin, čija se vrednost poslednjih godina povećava. Sve je popularniji i Celsius, zvanična kriptovaluta ove platforme.

Godišnje kamatne stope se kreću od 8,5 do 14,5% u zavisnosti od kriptovalute u kojoj držite novac. Isplata kamate se vrši na nedeljnom nivou i na profilu možete pratiti koliko ste zaradili od vaše kamate.

Tu je i dodatna zarada – svaki put kada vrednost kriptovalute poraste, podiže se i vaša ušteđevina. Dakle, zarađujete dvostruko. Imate sigurnu zaradu od kamate, plus još dodatni rast vaše ušteđevine, ako vrednost vaše kriptovalute skoči.

Predviđa se da će u narednih 10 godina u kripto ući 20 puta više novca nego danas. To znači da će vrednost svih vodećih kriptovaluta isto toliko porasti. Trenutno, 750 milijardi dolara uloženo je samo u Bitcoin, plus druge kriptovalute.

Zašto je ovo prava metoda štednje?

Tokom prethodnih godina, skoro sve države u svetu su priznale i legalizovale kriptovalute, među njima su Rusija, Amerika, Slovenija, pa i Srbija. U El Salvadoru je bitkoin danas i zvanična valuta.

Vodeći svetski ekonomisti i IT stručnjaci, smatraju da će kriptovalute u budućnosti zameniti papirni novac koji sada koristimo. Među njima je i Bil Gejts koji predviđa: ,,Budućnost novca je u digitalnoj valuti”.

Celsius ima potrebne licence za rad

Poslovima čuvanja novca se mogu baviti samo kompanije koje imaju potrebne licence. Celsius je svoju dobio od strane državnih organa Kalifornije. Sve možete proveriti na ovom sajtu. Dovoljno je ukucati njihov broj licence 60DBO-133776 i dobićete sve potrebne podatke.

Kako se registrovati na Celsius?

Svako se može registrovati na Celsius. Postoje samo tri cake prilikom registracjie na koje treba obratiti pažnju, a platforma insistira na svemu ovome kako bi što bolje obezbedila sigurnost vašeg profila i naravno vašeg novca:

  • Lozinka – Standardno lozinka mora imati između deset i sedamdeset karatera, znak, veliko i malo slovo, kao i broj. Nije dozvoljeno ubacivati imena u lozinku. Ne samo vaše, već bilo čije ime.
  • PIN – Prilikom registracije morate odrediti svoj šestocifreni PIN, koji će vam služiti kao neki vid verifikacije. Zapišite ga negde, da ga ne biste zaboravili.
  • Dokumenti – Platforma će vam zatražiti neki skenirani dokument. Pošaljite ga slobodno, dokument takođe služi kao neki vid verifikacije kako bi se platforma zaštitila od prevaranata. Danas je već uveliko normalna stvar slati skenirani dokument prilikom registracije na određene sajtove, kao što su platforme za frilensere, prenos novca i slično. Nećete imati nikakav problem zbog toga.

Ako sada kreirate profil i prebacite najmanje 400 dolara na štednju, dobijate još 50 dolara kao bonus dobrodošlice. Uslov je da novac bude na vašem profilu najmanje mesec dana. Ova ponuda može biti povučena svakog trenutka, zato se registrujte odmah danas i iskoristite beneficije koje vam nudi ova platforma.

****************

Korisnici jako zadovoljni

Na internetu možete pronaći brdo pozitivnih iskustava, što od strane domaćih, što od strane inostranih korisnika, koji zarađuju preko kamate na Celsiusu.

Krajnje pozitivno iskustvo sa Celsiusom je imao i jutjuber BalkanTech Crypto, pogledajte u videu kolika je bila njegova zarada nakon tri meseca:

On i potvrđuje našu priču o pasivnoj zaradi na godišnjem nivou preko Celsius platforme. Mnoštvo iskustva možete pronaći na društvenim mrežama i sajtovima, kao što su Reddit, Quora, Twitter, Fejsbuk… Pogledajte neke od priča sa Instagrama.

Ako sada kreirate profil i prebacite najmanje 400 dolara na štednju, dobijate još 50 dolara kao bonus dobrodošlice. Uslov je, kao što smo rekli, da novac bude na vašem profilu najmanje mesec dana. Ova ponuda može biti povučena svakog trenutka, zato se registrujte odmah danas i iskoristite beneficije koje vam nudi ova platforma.

**************

Ako već imate profil na Celsius Network platformi, a potrebna vam je dodatna pomoć ili imate pitanja oko rada same platforme, pišite nam na Fejsbuk: Celsius pomoć

**************

Vodič za kupovinu kriptovaluta preko FTX menjačnice

Subscribe
Notify of
guest

12 Komentara
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Shico

U koju kriptovalutu da prebacim pare, šta mi savetujete?

Suzana

Raspitajte se šta je sada aktuelno, ima dosta blogera i Jutjubera koji se bave time. Moj predlog je polkadot, on će verovatno rasti u narednom periodu. Tako ćete zaraditi lovu i od fiksne kamate na celsiusu i od rasta vrednosti pokladota.

Lazar

Svu ušteđevinu sam 2019 prebacio na Celsius i nisam se pokazao. 9,5% godišnja kamata. Bolje nego u bilo kojoj banci.

Dušica

Rešila sam da prebacim novac na Celsius. Fora je u tome što nemam kriptovalute. Može li da se kod njih razmeni novac u bitkoin.

No.1.Crypto

Za razmenu novca u crypto koristite FTX menjačnicu.

Vojin

Ja bih prebacio pare, ali imam neki strah, hakeri haraju ovih dana svuda i skidaju pare. Ko zna sta sve moze da se desi.

Jana

Na Celsiusu imas PIN koji ti kreiras. Ne dozvoljava da se uzme novac ako se ne unese PIN. Verovatno podizete novac u banci na bankomatu. Ako nemate PIN ne mozete da uzmete novac, a ne moze niko ni da vam ukrade. Isto tako i ovde.

POP

Ljudi svi redom ulažu pare u kripto, samo ko nije lud neće ostaviti u ovom trenutku neki bitkoin.

Angel

Deluje kao dobra stvar, moram probati.

Jovan

Koristim Celsius od prošle godine. Kod njih čuvam Polkadot, od kamate ću zaraditi za more, taman da podignem sledeće godine u avgustu. Isplata kamate mi je svake sedmice.

Danijela

I ja tražim gde bih mogla da sklonim parice. Imam 5000 evra koje čuvam u kući. Već sam potrošila 300 koje nikako da vratim. Moram pod hitno da sklonim pare. 

Njegoš

Skupio sam nešto para sinu za stan, kad završi fakultet i zaposli se. On će tek za dve, tri godine da diplomira, do tada sam mislio da oročim, računam zaradiću još neku dodatnu paru, značiće detetu za nameštaj bar, kad bankar mi kaže da je kamata nešto smešto. Moj Igor neće imati ni jastuk da kupi za te pare. Ako je ovde kamata stvarno 10% onda smo na konju.