Riješite se ćelavosti, čak i ako je nasljedna. Svi Talijani koriste ovu metodu!

by Tamara

Zdravo, ja sam Damir. Šta biste pomislili kada bih vam rekao da sam do prošle godine bio skoro potpuno ćelav, a danas radim kao model za kosu u Italiji?

Vjerovatno mislite da sam presađivao kosu i tako dalje! Ne, pronašao sam vrhunski šampon, koji mi je obnovio i ojačao kosu.

Ovo sam ja na reklami za jedan poznati talijanski salon.

Oćelavio sam u 25oj godini

Svi muškarci u mojoj porodici su ćelavi. Otac, djed, stričevi, braća… Čak i dalji rođaci. Znao sam da je samo pitanje vrijemena kada ću i ja doći na red, ali sam se nadao da će se to dogoditi tek nakon tridesete godine. Nažalost, kosa mi je počela opadati u ranim dvadesetim.

Tjeme mi je bilo potpuno ćelavo, ali sam imao malo kose sa strane. Izgledao sam kao muškarac srednjih godina. Nijedna djevojka me nije željela. Počeo sam šišati kosu kako bih bio potpuno ćelav. Neki kažu da su ćelavi muškarci seksi, što kod mene nije bio slučaj. Uopšte mi nije pristajalo, htjeo sam nazad svoju kosu.

Odlučio sam nešto učiniti. Našao sam na internetu da se najjeftinija i najkvalitetnija transplantacija kose radi u Turskoj. Iako sam znao da je transplantacija kose rizik i da ne uspjeva kod svakog, ništa mi drugo nije preostalo.

Za tu operaciju mi ​​je trebalo par hiljada eura koje nisam imao, a naravno nisam mogao ni da ih zaradim ovdje, gdje je plata minimalna. Prijatelj mi je predložio da odemo u Italiju i zaradimo pare na građevini. To smo i uradili.

Moja familija, slikano prije tri godine.

Tamo sam saznao nešto što mi je promijenilo život

Prvo što sam primijetio je da u Italiji gotovo da nema ćelavih ljudi. Počeli smo da radimo na građevini i jednog dana je došao direktor da proveri radove. Bio je potpuno kul tip, sa kosom poput Samsonove. Pravi otmjeni Talijan.

Nije se ponašao kao gazda, upoznao se sa svima, šalio se, na pauzi je sjeo da zajedno ručamo. Kritikovao me je zašto sam ćelav, ja sam mlad dečko, a ne neki deda. Pomenuo sam da je to nasljedno u mojoj pordici i da mi lijeka nema. Rekao mi je nešto, nisam ga dobro razumio, ali sam ga čuo kako kaže ,,Lossless”.

Shvatio sam da je to neki šampon koji je koristio. Pokazao mi je telefonu sajt gdje mogu da naručim šampon i ja sam to uradio, čisto, eto, da budem ljubazan prema njemu. Nisam vjerovao da bi mi tamo neki šampon mogao pomoći, ali htjeo sam da ga ispoštujem.

 Šampon je stigao vrlo brzo i počeo sam da perem glavu prema uputstvu. Jedne večeri, pošto je bilo vrijeme za moje šišanje, zamolio sam drugara da mi obrije glavu. Povikao je, kao da je vidio zmiju na mom tjemenu: “Damire, kosa ti raste ovdje gdje prije nisi imao ništa.”

Molim? Bilo mi je teško povjerovati!

Otrčao sam do ogledala i pogledao tjeme. Bilo je zaista malih dlačica. Nisam ni primetio. Nastavio sam koristiti  LossLess u narednim danima. Kosa je postajala sve veća.

Kroz mjesec dana već sam mogao i napraviti lijepu frizuru. Poslao sam sliku roditeljima, niko nije mogao vjerovati. Mislili su da je perika. Rekao sam im za LossLess. Poslao sam tati link da pokuša naručiti. Nisam znao da li će moći da naruči iz Bosne.

Javio mi je da je porudžbina normlano prošla, čak je dobio i veliki popust. Šampon je stigao bez problema. Deset dana kasnije poslao mi je sliku svoje glave, hvaleći se prvim vlasima.

Tata sa mamom na moru. Vidite kako mu je dobra kosa sada.

Sada imam novi posao zahvaljujući mojoj kosi

Jedne noći nakon posla, izašao sam sa prijateljima na pivo. Prišla mi je jedna Talijanka i rekla da imam lijepu kosu. Pitala je da li može da je dodirne. Smijali smo se, mislio sam da flertuje samnom. Nijedna djevojka mi nije prilazila dok sam bio ćelav.

Djevojka je rekla da radi za modnu agenciju, gotovo je nemoguće pronaći muške modele za kosu, a posla ima puno. Pitala me da li bih došao kod njih na slikanje. Kinta je bila dobra i ja sam pristao.

U početku sam radio povremeno, a onda sam dobio stalni posao. Sada putujem i radim po Italiji i Francuskoj, uskoro idem u SAD. Uvijek ću biti zahvalan svom bivšem šefu što mi je promijenio život. Nikada mu nisam zaboravio njegovu ljubaznost.

Opuštena atmosfera pred snimanje.

Svi zaslužuju da imaju lijepu kosu

Bez obzira koliko godina imate, zaslužujete da izgledate lijepo i da vas žene primjećuju. Zato koristite LossLess, lijepa kosa podmlađuje, pogotovo ljude starije od četrdeset godina. Moj tata je dobar primjer, da vam ne govorim kako moji stričevi sada izgledaju. Ponekad ljudi misle da sam ja njihov mlađi brat.

Ja sam platio LossLess po punoj cijeni, ali tata je dobio popust. Obično ga s vremena na vrijeme stavljaju na sniženje, ali ponuda traje samo par sati. Vidim da je sada na popustu, pa naručite odmah iskoristite dok je jeftinije. Ostaviću vam link ispod, važi samo ako naručite na ovom linku:

Subscribe
Notify of
guest

15 Komentara
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mirsad Batanovic

Pozdrav dali garantijete rast kose?

Edin

Sta se lik dosjetio.Nevjerovatno

Mira Škiljo

2 pakovanja- komada

Dzevad

Uravo mi je stigao šampon. Jedva čekam da ga isprobam. Javljam utiske…

Mile

Hahahahaha, Damira sada u familiji slave kao spasitelja.

Hajrudin

Naručujte, popust još važi, narulio sam dva pakovanja.

Šaćira

Moj brat koristi Lossless. I nama je celavost naslijedna u porodici. Jesenas sam imala problem sa opadanjem kose, pa sam mu krisom uzimala sampon. Opadanje kose se zaustavilo, sada mogu da se ocesljam bez straha da pogledam u cetku. Da znate samo koliko mi je kose opalo, uzas. A brat se cudi kako mu se sampon tako brzo potrosio, hahaha. Tako da znate i zene mogu koristiti Lossless.

Jasna

Mogu li ga koristiti i žene?

edo

Uvijek mi je drago kad neko od nase djece ostvari uspjeh u bijelom svijetu. Puno srece Damire.

Vedran

Naručio sam Lossless negdje oko nove godine, zena me nagovorila. Kaze preporučila joj koleginica, donosi iz Italije. Svadjali smo se non stop, ja ne vjerujem u kozmeticka cuda, ali zena ko zena je pobjedia i poceo sam da koristim. Svaki dan me je smarala da li koristim, zagledala mi u glavu. To me mnogo nerviralo. Posle dvije sedmice pocele su prve dlacice da se vide. Dva mjeseca kasnije sam imao lijepu frizuru, a zena samo ide zamnom i vice: Jesam ti rekla, jesam ti rekla, nista me ne slusas.

Izudin

Bravo Damire kralju, sretno u Americi. Nadam se da ces obici cijeli svjet i zaraditi puno para. Vidi se da si dobar i vrijedan decko.

Lejla

Moram kupiti za muza. Kosa mu je skroz opala, bas mu je poljuljano samopouzdanje!

Nikola

Dostavljaju li u Banjaluku?

JASAR

DAMIRE, NE BI NISTA DOBIO NI SA TRASPLATACIJOM, MENI NIJE USPELA, SAMO SAM BACIO PARE. GODINU DANA KASNIJE MI JE SVA KOSA OPALA

Semir

Lossless sam kupio na putu kad sam bio u Italiji, rekli su mi da je dobar. Koristim ga mjesec dana, možda malo duže, ali kosa raste.