Imao sam problem sa koncentracijom, ZABORAVLJAO SAM da uzmem decu iz vrtića. Nakon razgovora sa kolegom, sve se promenilo na bolje!

by Tamara

Bilo je trenutaka kada nisam mogao da saberem dva i dva. Jednom sam ušao u pogrešan stan, žena je zvala policiju, nisam mogao da joj objasnim da nisam lopov, nego sam samo pogubljen. Drugi put sam greškom uleteo kolima u jednosmernu ulicu i platio ogromnu kaznu. Kada me žena zamoli da nešto kupim, ne mogu ni dve stvari da zapamtim.

Svi misle da je lako biti programer. Dobra plata, fleksibilno radno vreme, firme se otimaju oko tebe. A kako je nama programerima, to samo mi znamo.

U kodu od nekoliko strana, moraš da pronađeš grešku, to obično bude samo jedan mali znak. Znate li koliko je zahtevno za mozak, buljiti u ekran? Moraš da budeš jako, jako skoncentrisan. Verujem da se isto osećaju ljudi koji rade sa brojkama poput administratora, računovođa i slično.

Od slinog naprezanja počela je glava da me boli. Pio sam svaki dan tablete, iako sam znao da to nije dobro. Dopingovao sam se i sa dosta kafe, ujutru obavezno energetsko piće, inače ne znam ni kako se zovem. Sve se odrazilo negativno i na moju kilažu.

Sa godinama je sve teže

Dok sam bio mlađi, imao sam toliko dobru koncentraciju, da sam mogao streljaštvom da se bavim. Nakon tridesete su došle neke nove obaveze, oženio sam se, dobio decu, lako sam počeo da se zamaram. Uhvatio sam sebe da ne mogu više da se skoncentrišem kao nekad.

Ok, razumljivo je što na poslu nisam kao pre i preko toga bih nekako prešao. Nego što u saobraćaju ne mogu da se skoncentrišem. Rizikujem i svoj i tuđe živote, naročito ovde u Beogradu gde je uvek ludnica u saobraćaju. Zaboravljam da uključim migavac kad hoću da skrenem ili da se prestrojim, psuju mi sve po spisku iz drugih kola.

Najjače je što redovno zaboravim da pokupim decu iz vrtića, žena hoće da me ubije. Moja porodica već odavno zna da na mene ne mogu da se oslone. Šta god mi neko kaže, zaboravim.

Jedino datume i rođendane ne zaboravljam, jer imam podsetnik na telefonu.

Ni moj šef više nema poverenja u mene

Kako sam sve manje produktivan na poslu, šef je počeo da poverava ozbiljnije projekte mlađim programerima. Njima je lako, oni su mladi i lakše im je da se skoncentrišu. Čak mogu uveče da izađu u grad, ponapijaju se i sutradan dođu na posao, kao da im nije ništa.

Eh, kad bih i ja mogao tako.

Jednom prilikom, bio sam sa svima njima na tim bildingu. Dogovorili smo se da odemo na paintball. Naravno i ovo je igra koja zahteva razmišljanje i koncentraciju, tako da su me ,,ubili“ posle pet minuta bukvalno. Seo sam sa strane i gledao ostale kako igraju. Srećom, tu je bio kolega koji zbog povrede nije mogao da igra, pa mi nije bilo dosadno, jer sam pričao sa njim. Dobar je lik.

Rekao sam mu da bih voleo da ponovo imam dvadeset pet godina i dobru koncentraciju kao i svi oni. ,,Pa što ne uzmeš Brain Actives“, pitao me je. ,,Hvala, ne drogiram se“, rekoh mu u šali, a on je bio mrtav ozbiljan.

Svi oni uzimaju Brain Actives, zato su tako dobro skoncentrisani na rad

,,Šta misliš kako sam završio programiranje u roku? Trebalo je učiti dan i noć, i izdržati sve to. Brain Actives mi je mnogo pomogao“, reče mi mlađi kolega.

Brain Actives je zapravo suplement na biljnoj bazi, koji poboljšava fokus i koncentraciju, mogućnost učenja i daje enrgiju. Sadrži teakrin i kofein, pa i ne čudi što je ovako dobar. Rešio sam da probam. Dali su mi link preko kojeg sam naručio Brain Actives.

Već nakon prvog dana uzimanja ovih kapsula, osetio sam poboljšanje. Uspeo sam da pronađem grešku u kodu sa kojim se mučim već danima, završio sve svoje obaveze, žena se baš prijatno iznenadila kada je videla da sam kupio sve što mi je rekla preko telefona, a pri tom sam se vratio kući sa oba deteta. Uveče smo nas  dvoje otišli na svirku, a sutradan sam normalno radio na poslu iako sam legao veoma kasno.

Nisam više imao potrebu za kafom i energetskim napicima! Samo ujutru popijem šolju zelenog čaja. Počeo sam i da se hranim zdravije, imao sam snage i da krenem svake večeri na trčanje.

Ovo je ludilo! Svima preporučujem, pogotovo ako radite tako neke poslove koji podrazumevaju dobru koncentraciju. Recimo programiranje, knjigovotstvo, dizajn, ako radite u banci i slično.

Nema nikakve hemije, sve je prirodno, pa neće štetiti ni organizmu. Preporučena doza je do dve kapsule dnevno, ja iskreno uzimam samo jednu uz doručak i to mi je dovoljno.

Nemojte se mučiti i ići ulicom kao zombi, olakšajte sebi i naručite Brain Actives.

Ostaviću vam link preko kojeg možete naručiti kapsule sa popustom, ali iskreno ne znam koliko će trajati popust, moguće je da će već večeras promocija biti završena. Požurite!

Subscribe
Notify of
guest

12 Komentara
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Milena

I ja sam student, koristim redovno brain actives, mnogo mi je pomogao. Preporuka za sve studente.

Čombe

Meni je ovaj programerski posao uvek delovao gospodstveno. Plata 2000 evra, možeš na odmor kad god hoćeš, kancelarija, laptopić… Ko bi rekao da je ovako zahtevno.

drkela

Pa naravno da je zahtevan, prvo teško je naučiti, ne bi programeri imali toliku platu da je to nešto što je lako. Svaki posao je težak na svoj način

Biljana Niketić

Traje jos uvek popust, narucila dva komada. Hvala sto ste ostavili link.

Marko

Upravo sam narucio sa popustom, pozurite sa narucivanjem dok je jeftinije.

Relja

I ja koristim Brain Actives, ali nisam znao da može da se poruči i kod nas. Donosi mi žena iz Nemačke, kad ide na službeni put. Hvala za link, nadam se da ću naleteti na popust. U Nemačkoj košta preko 50 evra, ali pošteno vredi svaki cent.

KRISTINA

NEVEROVATNO KAKAV LUDAK. DALI JE MOGUCE DA SI TOLIKO GLUP DA ZABORAVIS DECU DA UZMES KAKAV SI TI TO RODITELJ

Tamara

Šta su to stavili u te kapsule pa tako deluju? Ovo kao da je neka droga.

Uroš

Daj ne budi smesna, kakva droga. Lepo je covek napisao da ima kofein i teaktin, koji ima slicno dejstvo kao kofein. Sve prirodno, nema nekih stetnih sastojaka. Da ima ne bi bio u slobodnoj prodaji.

suzy

Kao student medicine koji se ubija od učenja, preporučujem svima Brain Actives. Otkako ga koristim mnogo sam produktivnija. Ja takođe uzmem jednu kapsulu, obično popodne uz ručak, jer tada učim. Otkako ga koristim dajem sve u roku.

Boris

Nisam programer, ali kapiram tvoj problem. Ja sam računovodja u jednoj provatnoj firmi. Slični su problemi, kad je neko neslaganje, onda moraš sve da pređeš, oči ti ispadnu gledajući brojeve, a problem može da bude i u dva dinara. Naročito mi je teško kad se radi PDV, samo ko se bavi tim poslovima može da razume taj stres.

Dejan

Hahahahaha, dobro je nisam jedini ludak koji zaboravi da pokupi decu iz škole. Moram i ja da uzmem Brain Actives kad već deluje.