Rešite se ćelavosti, čak i ako je nasledna. Svi Italijani koriste ovu metodu!

by Tamara

Ćao, ja sam Stefan. Šta biste pomislili kada bih vam rekao da sam do prošle godine bio skoro potpuno ćelav, a da danas radim kao model za kosu u Italiji?

Verovatno mislite da sam presađivao kosu, i tako to! Ne, pronašao sam vrhunski šampon, koji mi je povratio i ojačao dlaku.

Ovo sam ja na reklami za jedan poznati italijanski frizerski salon.

Oćelavio sam u 25 godini

Svi muškarci u mojoj porodicu su ćelavi. Otac, deda, stričevi, braća… Čak i dalji rođaci. Znao sam da je samo pitanje vremena kad ću i ja doći na red, ali nadao sam se da će se to desiti tek tamo posle tridesete godine. Na žalost, kosa je počela da opada u ranim dvadesetim.

Teme mi je bilo skroz ćelavo, ali sam imao malo kose sa strane. Izgledao sam kao neki sredovečni čikica. Nijedna devojka me nije htela. Počeo sam da se šišam skroz na ćelavo. Neki kažu da su ćelavi muškarci seksi, što kod mene nije bio slučaj. Nikako mi nije stajalo, želeo sam moju kosu natrag.

Rešio sam da nešto preduzmem. Na internetu sam pronašao da se u Turskoj radi najjeftinija, a kvalitetna transplatacija kose. Iako sam znao da je transplatacija kose rizik i da se vlasi ne prime svakom, ništa drugo mi nije preostalo.

Za tu operaciju mi je trebalo par hiljada evra, koje nisam imao, a naravno da nisam mogao ni da ih zaradim ovde, gde je plata minimalac. Drugar je predložio da odemo u Italiju na građevinu. Tako smo i uradili.

Moja familija, slikano pre tri godine.

Tamo sam saznao nešto što mi je promenilo život

Prvo što sam primetio jeste da u Italiji skoro da i nema ćelavih ljudi. Počeli smo da radimo na građevini i jednog dana je došao direktor da proveri radove. Bio je to skroz kul lik, sa kosom kao kod Samsona. Pravi onaj fensi Italijančić.

Nije se ponašao kao gazda šalio se sa nama, seo da ručamo zajedno kada je bila pauza. Počeo je da mi dobacuje zašto sam ćelav, ja sam mlad dečko, a ne neki deda. Rekao sam da mi je to nasledno i da mi nema leka. Nešto mi je pričao, slabo sam ga razumeo, ali sam načuo da kaže ,,Lossless“.

Ukapirao sam da je to neki šampon koji on koristi. Pokazao mi je na telefonu gde da naručim i ja sam to i uradio, eto čisto da ispadnem ljubazan prema gazdi. Nisam verovao da tamo neki šampon može da mi pomogne, ali eto. Tako je ispalo.

Šampon mi je stigao jako brzo i prao sam glavu sa njim prema uputstvu. Jedne večeri, pošto je bilo vreme za moje šišanje, zamolio sam ortaka da mi obrije glavu. Povikao je, kao da mi je video zmiju na temenu: ,,Stefane, niču ti dlake ovde gde nisi ranije imao ništa“.

Molim? Bilo mi je teško da poverujem!

Otrčao sam na ogledao i pogledao se u teme. Stvarno je bilo malih dlačica. Nisam ni primetio. Nastavio sam da koristim LossLess i narednih dana. Kosa je bila sve veća.

Kroz mesec dana sam već mogao i lepu frizuru da napravim. Poslao sam sliku svojim roditeljima, niko nije mogao da veruje. Mislili su da je perika. Rekao sam im za LossLess. Poslao tati link da proba da naruči. Nisam znao hoće li moći da poruči iz Srbije.

Javio mi je da je proudžbina normalno prošla, on je čak dobio i neki veliki popust. Šampon je stigao bez problema. Deset dana kasnije, poslao mi je sliku svoje glave, hvaleći se prvim vlasima.

Tata sa mamom na moru. Pogledajte kako mu je dobra kosa sada.

Sada imam novi posao zahvaljujući mojoj kosi

Jedne večeri posle posla sam izašao sa ortacima na pivo. Prišla mi je neka Italijanka i rekla da imam lepu kosu. Pitala je može li da je pipne. Mi smo se smejali, mislio sam da me muva. Onako ćelavom mi nijedna cura nije prilazila.

Devojka je rekla da radi za modnu agenciju, gotovo da je nemoguće pronaći muške modele za kosu, a posla ima baš dosta. Pitala me je da li bih došao kod njih na slikanje. Kinta je bila dobra i ja sam pristao.

U početku sam radio povremeno, a onda sam dobio stalan posao. Sada putujem i radim po Italiji i Francuskoj, uskoro ću ići i u SAD. Zauvek ću biti zahvalan mom bivšem gazdi što mi je promenio život. Rekao sam da ga uzimam za kuma kad se budem ženio.

Pred snimanje

Svako zaslužuje da ima lepu kosu

Bez obzira koliko imate godina, zaslužili ste da izgledate lepo i da vas žene primete. Zato koristite LossLess, jer kosa podmlađuje, pogotovo ljude od 40+ godina. Moj tata je dobar primer, da vam ne govorim kako sada izgledaju moji stričevi. Ponekad ljudi misle da sam im mlađi brat.

Ja sam platio LossLess po punoj ceni, međutim tata je dobio poput. Obično ga stave s vremena na vreme na sniženje, koje traje samo par sati. Vidim da je sada na popustu, pa poručite odmah dok još traje. Ostaviću vam link ispod, važi samo ako poručite na ovom linku:

Subscribe
Notify of
guest

14 Komentara
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Milos

Zdravo! Hteo bih da porucim jedan LossLess sampon? Koliko kosta?

Milos

Zdravo! Hteo bih da porucim jedan LossLess sampon za rast kose?

Cika Filip

Bravo Stefane, drago mi je da si uspeo u životu. Srecno u americi, pozdrav cika Filip

Lutovac

Upravo sam narucio. Jos uvek traje 50% popusta pozurite dok nisu uklinuli popust.

Saša

Koristim Lossless od 2019 i vrlo sam zadovoljan. Sada koristi i moja zena, posto je kosa pocela da joj opada od farbanja i hemikalija.

Kobra

Taman da znam kad ocelavim, hahahaha. U mojoj familiji su svi celavi, ocekujem da ce tako biti i samnom. 

Slobodan

Moj ti je savet da pocnes odmah da koristis LossLess iz predostroznosti. Nije na odmet, bolje spreciti nego leciti

Tadej

Moram isprobati. I u mojoj porodici je ćelavost nasledna.

Suzana

Mogu li žene da koriste ovaj šampon.

Maja

Mogu, dobar je i za žene

Tanja

Suzana ja ga koristim. Imala sam mnogo problema sa opadanjem kose zbog toga što sam pila hormonske lekove. Nadala sam se da će sve biti dobro kad završim terapiju, ali na žalost bilo je sve gore, počeli su i pečati da mi se pojavljuju. Bilo me je strah da pogledam u četku kad se očešljam. Srećom čula sam za Lossless i naručila. Vratila mi se moja lepa kosa i još je kvalitetnija nego što je bila.

Dule

Ima li posla i ja bih da budem maneken u itaiji i da me italijanke pipaju po glavi hahhahhaa

Milan R

Išao sam na transplataciju kose, koštalo me kao svetog Petra kajgana i ništa. Sve je otpalo. Bolje da sam kola kupio za te pare.

Kosta

Brate moj potpuno te razumem. Imam 29 godina i ćelav sam kao globus. Kao da sam deset godina stariji.